LGBT-advocaat voor roze ouderschap, anders ouderschap, scheidingsmediation en meer in Amsterdam

Bel mij voor een afspraak via 020 - 240 91 14 of stuur je vraag via het contactformulier

Grijmans Familierecht verwerkt / gebruikt jouw persoonsgegevens die je achterlaat op het contactformulier voor het doel waarvoor Grijmans Familierecht deze heeft gekregen, namelijk het beantwoorden van jouw vraag of het toesturen van informatie (lees voor een uitleg de Privacy- en cookie-verklaring die als pdf kan worden gedownload op de homepagina).

020 - 240 91 14

info@andersfamilierecht.nl

Oranje Nassaulaan 55,

    1075 AK Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30

Dinsdag 08:30 - 17:30

Woensdag 08:30 - 17:30

Donderdag 08:30 - 17:30

Vrijdag 08:30 - 17:30

We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens kunnen verzamelen en gebruiken voor de redenen die hierboven genoemd staan. *

Wie ben ik?

Nicoline Veenendaal

 

Cliënten hebben belang bij een gedegen, houdbare, uitvoerbare en betaalbare oplossing. Zijn er kinderen betrokken, dan staan hun belangen voorop. Ik handel, zowel als mediator en als advocaat, praktisch, pragmatisch en toekomstgericht. In overleg kan nog steeds worden geprofiteerd van de samenwerking met mijn voormalig kantoorgenoot mr. Hélène Faasen en haar opvolger Gert Jan Veenhof van Veenhof Notariaat.

 

In verband met mijn overstap binnenkort naar de rechterlijke macht is mijn lidmaatschap van de Vfas, de MFN e4n de VVCP gestopt. 

Twitter
LinkedIn
@e-mail

Stichting DuRF

Voormalig kantoorgenoot en nu nog altijd bereidwillige vraagbaak:

Hélène Faasen

 

Met veel plezier vormde ik tot december 2017 met Hélène Faasen de maatschap Faasen Grijmans.

Zij bracht als ervaringsdeskundige ook meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het roze ouderschap met zich mee. Zij blijft de expert op het gebied van regenbooggezinnen. Gelukkig kan ik nog altijd op haar kennis een beroep doen.  

Ik werk nu intensief samen met mr. Pauline Gevaerts en Annebeth Sieswerda.

 

Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan o.a. de website van Stichting Meer dan Gewenst.

Stichting Meer dan Gewenst